Kılıçdaroğlu Hakkında Emniyet ve Jandarmadan Suç Duyurusu!

Kilicdaroglu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu‘nun video paylaşımındaki sözlerine ilişkin olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından gece yarısı videolu açıklama geldi. Bakan Soylu açıklamasında, CHP Genel Başkanı’nın video paylaşımındaki sözleri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Başlıklar

Kılıçdaroğlu Video Paylaşmıştı

CHP Genel Başkanı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için eleştirilerde bulunmuş ve özellikle uyuşturucu ticareti hakkında Soylu’ya yüklenmişti. Bu video paylaşımı üzerine Bakan Soylu da bir video paylaşımı yaptı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı’nın CHP Lideri hakkında “Breaking Bad Süleyman” ifadesini kullandığı videoyu gerekçe göstererek suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

CHP Lideri, hükümetin uyuşturucuları bu ülkeye davet ettiğini, para için her şeye göz yumruklarını öne sürdü. Kılıçdaroğlu video paylaşımında yine Bakan Soylu hakkında “Breaking Bad Süleyman” ifadesini kullanarak çocukların zehirlenmesine göz yumduğunu iddia etti.

Bakan Süleyman Soylu Video İle Yanıt Verdi

Bakan Soylu ise Twitter hesabından; “Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yakanı bırakmayacağız! Yalanlarını yanına bırakmayacağız! İftiralarını yanına bırakmayacağız!” ifadelerini kullandığı bir video yayınladı. Soylu video paylaşımında, CHP Genel Başkanı’nın Aslı Baykal’ın istifasına hazmedemediğini de öne sürdü.

Emniyet Genel Mudurlugu

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Açıklama

Öte yandan, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmakla suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Jandarma Genel Komutanligi

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Açıklama

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmakla suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Narkotik'ten Kılıçdaroğlu'na Tepki » Teyakkuz Haber 2 Kasım 2022, 10:41

    […] Genel Başkanı Kılıçdaroğlu‘nun sosyal medyada dün paylaştığı videoda “Türkiye’de metamfetamin salgını var. […]

    Cevapla
Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!