KOÇ Sigorta Nasıl Yapılır? Koç Fiat Sigorta Nedir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koç Fiat sigorta nedir sorusunun cevabı kullanıcıları güvence altına alan bir sistemdir. İstem dışı işsizlik, vefat gibi ödeme yapılamaması risklerine karşı bir teminat altına alır. Kredinin başlaması ile otomatik devreye giren ve vadesi boyunca kesintisiz devem edebilen bir güvencedir. Koç Fiat sigortaya sahip olabilmek için kullanıcıların yapmaları gereken birkaç adım bulunmaktadır.

Başlıklar

Koç Fiat Sigorta İçin Neler Gerekir?

Koç Fiat sigorta için öncelikle Koç Fiat kredi ile imzalanmış ve Tüketici Kredi Sözleşmesi’ne taraf olan bir kefil bulunmalıdır. Ayrıca kişinin eşit ödemeli kredi planının tercih etmesi gerekir. Kişilerin sigortadan faydalanabilmesi için 18 ile 64 yaşlar arasında olmaları beklenmektedir. Ayrıca sigorta yaşı ve süresinin toplamının 65 olmaması beklenir. Kişinin sağlıklı olması istenir. Bu noktada tedavi altında olan ya da tehlikeli bir hastalık geçiren kişiler faydalanamayabilir. Ayrıca SSK’ya kayıtlı tam zamanlı çalışan olması gereklidir.

Koç Sigorta Kullanımı Ne İşe Yarar?

Koç-Fiat sigorta ile herhangi bir kredi ödeyememe durumuna karşı koruma sağlanmış olur. Koç Fiat sigorta ile vefat, tehlikeli hastalıklar, kaza ve hastalık sonucu geçici maluliyet, tam ve daimî maluliyet, istek dışı işsizlik gibi durumlar ile karşılaşılması durumunda maksimumum 6 taksit olmak üzere toplam 18 taksitin kullanıcı yerine ödenmesini sağlar. Bu durum kredi süreci boyunca devem eder. Primler ise kredi tutarına ve vadeye göre değişkenlik gösterir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!