Kripto Para Piyasasındaki Düşüş Eğilimi Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki düşüş eğilimi devam ediyor. Bir süredir devam eden düşüş yeni haftanın girişiyle de devam ediyor. Bu eğilimin etkisiyle yüksek değerdeki kripto paralardaki satış hareketleri devam ediyor. Yüksek değerli ve düşüşte olan kripto paraların ise BTC, ETH, ADA, XRP, BNB ve DOGE gibi paralar olduğu görülüyor.

Başlıklar

Bitcoin’in 20.300$ Seviyesine Düşmesi Bekleniyor

Haftanın ilk gününe 21850 Dolar seviyesinde başlayan Bitcoin (BTC) yatırımcıları sevindirmişti. Ancak gün sonuna doğru düşüş yaşayan kripto para 21000 Dolar seviyesine kadar geriledi. Salı itibariyle de 21190 Dolar seviyesinde kapanış yaptı. Bu oranlar kripto paranın 20300$ seviyesinde düşmesi yönünde beklentilerin ortaya çıkmasına neden oldu.

ETH, ADA, XRP ve BNB Kripto Para Seviyeleri Dikkat Çekti

ETH hafta başlangıcını 1480 $ ile açmışken gün sonuna doğru bu seviye 1400$ a kadar geriledi. Salı günü ise ETH 1390$ seviyesinde seyretti. ADA isimli kripto para ise 0,46 $ dolar seviyesinde seyrederken XRP 0,3354 $ desteği ile haftayı açtı. XRP’deki destek fiyatının 0,324 $ düşmesi durumunda kripto paranın seviyesinin ise 0,3$ gerilemesi beklenmeye başlandı.

BNB kriptosu 250 dolar ile açtığı haftayı pazartesi gün sonunda 240 dolar Salı itibariyle de 230 Dolar seviyesinde tamamladı. Ancak bu düşüş seviyesinin sürekli olmaması ve BNB’nin 260 dolara yükseliş göstermesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!