Kripto Piyasalarında Sert Düşüş Sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasalarında sert düşüş yaşandı. Fed yetkililerinin faiz artırım konusunda karışık sinyaller alması ile düşüş yaşandı. Haftanın başından itibaren Bitcoin teknik seviyesinin altında hareket etmektedir. Son yirmi dört saatte hızlanan düşüş ile Bitcoin ortalama seviyelere yaklaştı.

Başlıklar

Piyasalar Dikkatlerini Fed’e Çevirdi

Kripto piyasalarında yaşanan düşüş sonucunda Fed yetkilileri faiz artışı konusunda karışık sinyaller veriyordu. Bu nedenle yatımcıların Fed yetkililerinin görüşlerine odaklanmıştır. Burada yapılan artışlara devam mesajlarındaki agresiflik kripto para üzerinde yaşanan değer kaybının artmasına neden olmuştur.

Bitcoin Sert Düşüş Yaşıyor

Bitcoin sert düşüş yaşamaya devam ediyor. Dün biraz toparlanma ile 22.000 dolar sınırına ulaşmıştı. Ancak piyasada devam eden satış baskısı ile 21.000 dolar civarında dalgalanmalar yaşamaya devam etmektedir. Bitcoin dışında en büyük ikinci kripto para Ethereum da bu satış baskısı karşısında 1700 dolar civarlarında denge bulmaya çalışmaktadır.

Piyasalarda Yaşanan Felaket Senaryosu

2014 yılında yaşanan siber saldırı sonucunda Bitcoin kurtarılmıştı. Bu senaryo karşısında yapıldığı gibi şu an yaşanan sert düşüş ile Bitcoin sahiplerinin coinlerini satma ihtimali vardır. Ancak bu durumda düşüş devam edecektir.

Bir diğer senaryo ise Bitcoin’de yaşanan düşüş sonucunda alt coinlerin yükselmesi ihtimalidir. Ancak Bitcoin kripto paralar arasında dominansını korumaktadır. Ayrıca alt coinlerin değer kazanmasının bir sınırı vardır. Son senaryo ise yatırımcıların coinlerini ellerinde tutma ihtimalidir. Bu şekilde piyasalarda kısa vadede büyük bir dalgalanma yaşanmayacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!