Kripto Yatırımında Kuzey Amerika Liderliği Bırakmıyor

Kripto Yatırımında Kuzey Amerika Liderliği Bırakmıyor
Kripto Yatırımında Kuzey Amerika Liderliği Bırakmıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto yatırımları üzerine veri sağlayan PitchBook tarafından 2022 yılının 6 aylık dönemine ait yatırım verileri paylaşıldı. PitchBook verilerine göre kripto paralarda yaşanan fiyat düşüşlerinin aksine şirketler paralara yatırım yapmaktan geri durmuyor. Bu veriler incelendiğinde yatırımların 2021 yılındaki oranlara ulaşması bekleniyor. PitchBook verileri incelendiğinde kripto yatırımında Kuzey Amerika liderliği bırakmıyor görünüyor. Buna göre Kuzey Amerika’nın kripto paralar için 11.4 milyar dolarlık yatırımı bulunuyor.

Başlıklar

Kripto Paralara 17,5 Milyar Dolarlık Yatırım

Girişim sermayesi şirketlerinin yatırım verilerini inceleyen PitchBook’a göre kripto paralara 17.5 milyar dolarlık yatırım yapıldığı görülüyor. 2022 yılının ilk yarısında yaşanan bu yatırım oranı sene sonunda kripto yatırımının şaşırtıcı seviyeye ulaşacağını gösteriyor. Fiyat düşüşlerinin aksine yatırım oranlarında ciddi düşüşün yaşanmaması ise yatırımcıların korkmadığının düşünülmesine neden oluyor. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Lemniscap firma kurucusu piyasanın yatırımcıları korkutmadığını ifade ediyor. Bunu da sermayenin büyük olmasına yorduğunu belirtiyor.

Kripto Para Fiyat Düşüşü Devam Edecek Açıklaması

Kripto paralarda geçen yıla büyük düşüşlerin yaşanması yatırımcıların kripto paralara yatırım yapmasını engellemezken fiyat düşüşüyle ilgili açıklamalar yapılıyor. Wave Financial isimli şirketin ceosu olan David Siemer kripto para fiyatlarında görülen düşüşün devam edeceğini belirtiyor. Bunu da kötüye gidiş olarak ifade ediyor. Ayrıca Siemer önceki dönemde düşüş nedeniyle girişim sermayesi şirketlerinin 1 yıl boyunca fonlama için beklediklerini ifade ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!