Kurumların Personel İhtiyacı İçin Alımlar Başladı

Kurumların Personel İhtiyacı İçin Alımlar Başladı
Kurumların Personel İhtiyacı İçin Alımlar Başladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeklilik, ölüm ve sağlık sebepleri ile boşalan kurum kadrolarına ihtiyaca binaen alımlar yapılacak. Bu alımlar için ilana çıkan 3 kuruma geçmek isteyenler için ilan tarihlerini kaçırmamak gerekir.

Başlıklar

İlana Çıkan Kurumlar

Kurumların kendi sitelerinde ve bazı resmi sitelerde yer alan ilanlarda personel alım ilanına çıkan son üç kurum

Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisi, Atatürk Üniversitesi ve Kültür ve Turizm Müdürlükleri olup bu kurumlara alım süreçleri, kadro pozisyonları, personel sayısı, müracaat tarihleri açıklanmıştır.

Müracaat Tarihlerini Kaçırmamak Adına

Atatürk Üniversitesi ve Kültür Turizm Bakanlığına alınacak personeller sözleşmeli olacak Akademiye alım ise öğrenci şeklinde olacaktır. Atatürk Üniversitesi 100 personel ihtiyaç ilanı için son başvuru tarihini 10 Ağustos 2022 tarihi olarak belirlerken Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi öğrenci alımı için 75 öğrenci olarak kontenjan belirlerdi. Kültür ve Turizm Müdürlüğünün belirlediği kontenjan 30 olup son müracaat tarihi 21 Ağustos 2022.

Boş kontenjanlara başvuruda bulunacak ve detaylı bilgi almak isteyenlerin ilgili kurumların internet sitelerine giriş yapabilir ve iletişim numaralarından detayları öğrenebilir. Müracaatlar e devlet üzerinden yapılacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!