Kusursuz Kiracı Dizisi Uyarlama mı? Kusursuz Kiracı Konusu ve Oyuncuları Kimler?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nermin Yıldırım tarafından senaryosu yazılan ve Dilan Çiçek’in başrolünü üstelendiği Kusursuz Kiracı dizisi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. MF Yapım tarafından dizinin yapımcılığı yapılırken yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Kusursuz Kiracı dizisi 30 Ağustos itibari ile ekranlarda yerini aldı.

Başlıklar

Kusursuz Kiracı Dizisi Uyarlama mı?

Kusursuz Kiracı dizisi uyarlama mı sorusuna verilecek cevap, bir kitaptan uyarlama olarak alınmıştır. Dizinin senaryosunun yazarlığını üstlenen Nermin Yıldırım tarafından yazılan kitaptan uyarlanmıştır. Nermin Yıldırım’ın kendi romanı olan Ev romanının Evi Yak öyküsünden uyarlanmıştır. Uyarlama olarak seyircilere sunuluyor.

Kusursuz Kiracı ve Oyuncuları Kimler?

Kusursuz kiracı konusu izleyicilere farklı deneyimler yaşatacak bir konuya sahiptir. İstanbul’un farklı bölgelerinde yaşanan kundaklama olaylarının arkası kesilmemektedir. Dilan Çiçek’in canlandırdığı Mona karakteri yangınları takip etmek ile görevlendirilmiştir. Bir internet muhabiri olarak görev yapmaktadır. Meslektaşı Yakup’un apartmana taşınması sonucunda olaylar hiç de beklendiği gibi gitmez. Yuva Apartmanı’nda olaylar beklendiği gibi gitmez.

Kusursuz Kiracı genç ve usta oyuncuları başarılı senaryo ile bir araya getiriyor. Kusursuz Kiracı oyuncuları başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü yer almaktadır. Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Deniz Cengiz, Nilsu Yılmaz, Ümmü Putgül, Şirin Öten, Rüçhan Çalışkur, Özlem Tokaslan, Beyti Engin, Umut Kurt, Rami Narin, Alptekin Serdengeçti, Hasan Şahintürk, Bennu Yıldırımlar dizide yer alıyor. Oyuncu kadrosunun yanında seyircileri içine çeken senaryosu ile gündemdeki yerini koruması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!