LC Waikiki, Metaverse Evreninde Mağaza Açıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye merkezli bir giyim makası olan LC Waikiki Metaverse evreninde mağaza açmaya karar vermiştir. Metaverse evreninde alışveriş yapılmasını sağlamak adına mağaza için testler yapılmaya başlandı. Testlere katılım sınırlı sayıda kullanıcı tarafından gerçekleştiriliyor.

Başlıklar

Metaverse Evreninde LC Waikiki Mağazası

LC Waikiki MetaStore Unreal Engine ile geliştirilmiştir. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre tamamen LC Waikiki kaynakları kullanılarak geliştirilmiştir. Geliştirilme işlemleri yapılırken 16 kişilik bir çekirdek kadro oluşturulmuştur. Bu kadronun yanı sıra pazarlama gibi faklı bölümlerden katılımcılar ile LC Waikiki’nin mağaza deneyiminin Metaverse içerisinde de kullanıcılar adına zenginleştirilmesi sağlandı.

120’den fazla ürün LC Waikiki MetaStore içerisine üç boyutlu modeller olarak eklenmiştir. Beta sürümü üzerinde yapılan çalışmalar geliştirildiğinde daha geniş kitlelere sunulması planlanıyor. Kullanıcıların sanal ortamda da LC Waikiki kalitesini kullanabilmeleri ve alışveriş yapabilmeleri mümkün oluyor.

LC Waikiki’den Yapılan Açıklama

LC Waikiki dijital sorumlu üst düzey yöneticisi Şerafettin Özer platform hakkında açıklama yapmıştır. Yaptığı açıklamada her konunun incelendiği ve platformların incelendiği dile getirilmiştir. Avatarların ve dokunma hissi gibi detayların üzerinde çalışmalar yapılmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda kullanıcılara alışveriş deneyiminin gerçekçi bir şekilde sunulması için farklı okazyonlar kullanıldığı dile getirilmiştir.

LC Waikiki sanal ortam içerisinde ürünlerin görülmesi ve tanıtım amacıyla yapılan videoları sosyal medya üzerinden paylaşmıştır. Platform içerisinde Anime, Masal Diyarı, Waikiki Sahili ve Pijamasal gibi tematik alanlara yer verileceği bilinmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!