Maneskin Grubuna MTV’den Sansür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MTV Müzik Ödülleri’nde sahneye 65. Eurovision Şarkı Yarışması’nın birincisi İtalyan rock müzik grubu çıktı. Ancak iddialı performansları sonucunda Maneskin grubuna MTV’den sansür uygulaması gündem oldu. Grubun solisti Damiano David tanga pantolon ile sahneye çıkmıştı. Tanga pantolonu geceye damgasını vurdu.

Başlıklar

Tepki Çeken Anlar Yaşandı

MTV Müzik Ödülleri bu yıl gerçekleşen etkinliği ile ödüller sahiplerine verildi. New Jersey’de gerçekleşen etkinlikte sahneye birçok yıldız çıktı. Sahneye çıkan yıldızlar performans sergiledi ve ödüllerini aldı. 65. Eurovision Şarkı Yarışması’nın birinci olan Maneskin de MTV Müzik Ödülleri sırasında ödül aldı. Ayrıca sahnede performanslarını sergiledi. Ancak sergiledikleri performans canlı yayında sosyal medyayı salladı.

MTV’nin sansür uygulaması sonucunda Maneskin hayranları performansın en iyi yerinde kesildiğini dile getiren birçok paylaşımda bulundular. Performansın bir kısmı reklam ile sansürlendi.

MTV’den Sansür Uygulaması

Grubun bas gitaristi Victoria De Angelis kıyafetinde meme ucunu sansürleyen bir detay kullanmıştı. Kıyafetinin diğer parçası performans sırasında açıldı. Bu durumda elbisenin azizliğine uğraması sonucunda meme ucu belli oldu ve MTV bu duruma sansür uygulamak adına canlı yayını keserek reklamlara gitti. Maneskin hayranları için MTV’nin sansür uygulaması büyük bir tepki topladı.

MTV performansında Maneskin grubunun solisti Damiano David ise tanga pantolonu ile dikkatleri üzerine topaldı. Damiano David’in giydiği tanga pantolonu kalçasını ortada bırakıyordu. Detaylı pantolon oldukça dikkat çeken unsurlardan bir tanesi oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!