Milli Savunma Bakanlığı 18 İlde İşçi Alımı Yapacak

Milli Savunma Bakanligi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı‘nca yayınlanan yeni ilan kapsamında 18 ilde 1098 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular İŞKUR üzerinden kabul edilecek. MSB işçi alımı ilanı ile ilgili detayları haberimizde okuyabilirsiniz.

Başlıklar

Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Kadroları

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı ile ilgili olarak 18 farklı şehirde 1098 personel istihdam edilmesi kapsamında ilan yayınladı. MSB başvuru işlemleri 21 Kasım 2022 tarihinde başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler İŞKUR üzerinden özgeçmiş oluşturarak güncel ilanlara müracaat edebilirler. MSB işçi alımı yapılacak iller arasında Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Muğla, Diyarbakır ve Hatay gibi şehirler yer alıyor. En fazla işçi alımı ise Metal Sac İşleme İşçisi, Tesviyeci, Elektronik Teknisyeni, Elektrikçi, Tekne Montaj İşçisi ve Temizlik Görevlisi kadrolarına yapılacak.

MSB 1

KPSS Şartı Aranmayacak

21-25 Kasım 2022 tarihli tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan başvurularda KPSS şartı aranmayacak. En az ilköğretim ve lise mezunu olan adaylar ilan edilen işçi kadrolarına başvurabilecek. Ayrıca, adayların alım yapılacak mesleklerle ilgili belgelere ve sertifikalara sahip olmaları şartı bulunmaktadır. Başvuruları olumlu olarak değerlendirilen adaylar ise 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan kura sonucunda sözlü veya uygulamalı sınavlara çağrılacak.

MSB isci alimi

MSB İşçi Alımı Başvurusu

MSB işçi alımı için yapılacak başvurular İŞKUR üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak gerçekleştirilebilecek. Ayrıca, Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı için başvuru işlemleri ALO 170 hattı üzerinden ve hizmet noktalarından da yapılabilecek. MSB işçi alımı yapılacak iller ise; Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli Tekirdağ, Muğla, Mersin, Hatay, Erzincan, Diyarbakır, Niğde, Kayseri, Erzurum, Elazığ, Eskişehir, Sivas, Adana ve Afyonkarahisar olarak belirlendi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!