Milyonfest İptal Edildi, Yeniden Yapılacak mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en yoğun müzik etkinlikleri arasında bulunan Milyonfest Fethiye etkinliği, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Bu iptal kararının üzerine Muğla Belediye Başkanı Alim Karaca konuyla ilgili olarak hiçbir sebep olmadığını ve yargıya başvuracağını söyledi. Bu açıklama ardından pek çok kişi Milyon Fest yeniden yapılacak mı sorusunu araştırmaya başladı.

Milyonfest İptaline İlişkin Açıklamalar

Fethiye belediyesinin verdiği destekler ile gerçekleşmesi planlanan Milyonfest müzik festivali etkinliğinde 16 adet sanatçı sahne alacak, gençler birbirinden keyifli vakitler geçirecekti.

1-4 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi hedeflenen festival için Alim Karaca açıklamalarda bulundu: “Her yıl olduğu gibi bu yıl için de çok güzel plan ve projelerimiz vardı. Ancak Valilikten gelen haber ile bir hayli üzüldük. İnlice Plajı üzerinde 16 farklı sanatçı le gençleri ağırlamayı planladığımız Milyon Fest hiçbir gerekçe olmadan Fethiye valiliği tarafından bir anda iptal edildi. Bunun gerçekleşmesi için yeterli hiçbir gerekçe bulunmuyor. Kendilerine yakın gördükleri insanların etkinlikleri iptal edilmiyor ama Fethie Belediyesi’nin düzenlediği festival iptal ediliyor. Bunu tamamı ile gençlerin takdirine bırakıyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde tıpkı Milyon Fest gibi etkinlik zamanına sayılı günler kala Zeytinli Rock Festivali de anlık bir karar ile valilik tarafından iptal edilmişti. Festival iptali üzerine pek çok genç ve sanatçı sosyal medya hesaplarından eleştirilerde bulunmuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!