MIUI 13 Hangi Modellere Geliyor? Özellikleri Neler

MIUI 13
MIUI 13
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MIUI 13 için Xiaomi kullanıcılarının uzun zamandan beri heyecanla beklemekte olduğu gün sonunda geldi. Şirket bugün, ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte popüler Android tabanlı kullanıcı arayüzü MIUI’nin yeni bir sürümünü tanıttı. Tamamen değişen ve güncellenen MIUI 13,  beraberinde birçok yenilik getirdi. Aslında 2020 yılında piyasaya sürülmesi beklenen bu ara yüz küresel çapta etkiler yaratmış olan pandemi yüzünden ertelenmişti. Bunun ardından kullanıcılara 1.5 olarak isimlendirilmiş olan bir geçiş sürümü sunulmuştu. Bu geçiş sürümü ile de 13’ün çıkış zamanı iyice ertelenmişti.

MIUI 13 Özellikleri

MIUI 13 özellikleri özellikle de tasarım alanında pek çok iyileştirme ve yenilik ile geliyor. Aynı zamanda iyileştirilmiş optimizasyon ve de performans telefonlarda desteklenecek. Performans olarak 12.5 ara yüzüne kıyasla %53 oranında daha fazla bir performansa sahip olacağı bekleniyor. MIUI 13, daha iyi pil ömrü ve performansı destekler. Ayrıca, cihazınızı daha hızlı şarj etmenizi sağlayan daha hızlı bir şarj hızına sahiptir. Kullanıcılar ayrıca cihazın tekrar tekrar şarj etmeden çok daha uzun zamanlarda çalışmasını sağlayan önemli güç tasarrufu seçenekleriyle pil ömrünü uzatabilir

Ayrıca bazı yeni ve renkli temalar; geliştirilmiş hareketlerle birlikte gelir. Kaydırma ekran görüntüsü hareketi de iyileştirildi. MIUI 13, mobil ekranlarda bir sonraki güncellemede geliştirilecek olan daha iyi animasyonlarla birlikte geliyor. Şirket şu anda müşteri ihtiyaçlarını anlamak için araştırma yürütüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!