Mozilla Firefox Neler Sunuyor? Özellikle 2022 Sürümü

firefox
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Firefox deneyimli kullanıcılar için en iyi bilgisayar tarayıcıları arasında yerini almaktadır. Kullanıcılarının gizliliğini koruma noktasında ön plana çıkan bir tarayıcıdır. Pek çok kullanıcı sağladığı güvenlik ve gizlilik nedeni ile bu tarayıcıyı tercih etmektedir. Chrome gibi çok çeşitli tarayıcılar ciddi bir rekabetle yarış içerisindedir. Kullanıcıların gizliliğini destekleyen tarayıcılar çok daha rağbet görmektedir. Üçüncü tarafların kişileri web gezintileri içerisinde izlemelerini engelleyen araçlar geliştiren tarayıcılar kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Başlıklar

Firefox Avantajları

Firefox oldukça esnek bir kullanım sağlamaktadır. Platformlar arasında eş zamanlama yeteneği vardır ve yüksek koruma sağlar. Yüksek koruma sağlaması nedeni ile kişiler tarafından tercih edilmektedir. Çeşitli özellikleri bulunmaktadır. Sahip olduğu araçlarla birlikte kullanıcılarına kolay kullanım imkanı vermektedir. Sayfa işleme motoru rakiplerine oranla çok daha yavaş olması eksi bir özellik olarak gösterilebilmektedir.

Yüksek Hızlı İnternet Deneyimi

Sahip olduğu son güncellemeler ile kullanıcılar deneyimli bir kullanım elde etmektedir. Kişilerin e posta adresleri herhangi bir veri sızıntısına karışmış ise Firefox kullanıcılarını uyarmaktadır. İnternette gezinme takibi sağlayan parmak izlerini silerek kullanıcılarına gizlilik sağlıyor. Bu gibi özellikleri ile sıklıkla tercih edilmektedir.

Telefon için tarayıcılar arayan kullanıcılar Firefox tercih edebilirler. Sahip olduğu uzantılar, eklentiler ile birlikte bu tarayıcı kullanıcılarına sınırsız nitelikler sağlamaktadır. Kapsamlı değişikliklere sahip olması ile birlikte performansı da artış göstermiştir. Akıcı ve sağlam bir şekilde çalışabilmesi nedeniyle gözde tarayıcılar arasında yerini almaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!