Mustafa Sarıgül’den TOGG Mesajı

Mustafa Sarıgül’den TOGG Mesajı
Mustafa Sarıgül’den TOGG Mesajı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Değişim Partisi adı altında yeni bir parti ile siyasi hareketine devam eden Mustafa Sarıgül, Bursa’da yaptığı bir konuşmada tüm kamu kurum ve kuruluşlarında TOGG’un tercih edilmesi gerektiğini ifade etti.

Başlıklar

Ekonomik Milliyetçilik Mesajı

Sarıgül, Bursa ilinde yaptığı konuşmada sayın bakanım diyerek cümlesine başladı. Devamında kamu kurum ve kuruluşlarında yabancı marka araç görmek istemediğini, tüm kamu kurum kuruluşlarında bundan böyle TOGG kullanılması için çağrı yapılmasını istedi.

İznik İlçe Başkanlığı Açılış Töreni

Partisinin Türkiye çapındaki faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Sarıgül, Bursa’da bir dizi faaliyetin ardından İznik ilçe temsilciliğinin açılış törenine katıldı. Burada TOGG hakkında da konuşan TDP Genel Başkanı Sarıgül, ilçenin önde gelenleri ile buluştuktan sonra tüm siyasi partilere çağrıda bulunarak ülkeyi yönetmeye adaylarsa ekiplerini ve kadrolarını açıklamaları gerektiğini ifade etti.

TOOG Kullanacağım

Sarıgül bundan sonra TOGG’un piyasaya çıkması ile birlikte başka bir marka araç kullanmayacağını belirtti. Artık İngiliz, Alman, Fransız arabaları tercihe etmeyeceğini, yalnızca yerli malı araç tercih edeceğini ve bunun herkese örnek olması gerektiğini vurguladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!