Narkotik’ten Kılıçdaroğlu’na Tepki

Narkotik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına tepki gösterdi ve “Dış destekli iftiraları asla kabul etmiyor, hakkımızı helal etmiyoruz” açıklamasını yaptı.

Başlıklar

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’ndan Tepki

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve iktidara yönelik olarak “Uyuşturucu paralarını Türkiye’nin cari açığının finansmanında kullandılar” ifadesine tepki gösterdi. İçişleri Bakanı Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan suç duyurularının ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı da sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Narkotik Suclarla Mucadele Daire Baskanligi

Narkotik’ten Twitter Paylaşımı

Daire Başkanlığı’nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bazı rakamları içeren grafikler ile birlikte açıklamalar yer aldı. Başkanlık yaptığı paylaşımda, “Uyuşturucu mücadelesinde dünyanın parmak ısırdığı başarıları elde eden, sadece bu yıl 198.094 uyuşturucu operasyonu yapan, 252.590 şüpheliyi yakalayan, bunların 22.136’sının tutuklanmasına vesile olan, tonlarca narkotik maddeyi çocuklarımıza ulaşmadan engelleyen, ülkemiz sokaklarını temizleyebilmek için ailelerinden, kendilerinden feragat eden ve tüm bunları verilen her türlü destek ve irade sayesinde yapabilen kolluk birimleri ve polisler olarak, tarafımıza atılan dış destekli iftiraları asla kabul etmiyor, hakkımızı helal etmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

kilicdaroglu 1

Kılıçdaroğlu’nun Video Paylaşımındaki İfadeler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu‘nun sosyal medyada dün paylaştığı videoda “Türkiye’de metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni salgını besliyor. Breaking Bad Süleyman çocukların zehirlenmesine göz yummuştur… Her türlü kara paranın ülkeye girmesine göz yumdular. ‘Getir, nereden getirirsen getir, kaynağını sormayacağım’ dediler ve bu kirli parayı yani milyar dolarları, yani uyuşturucu paralarını Türkiye’nin cari açığının finansmanında kullandılar” ifadeleri yer almıştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!