NBA Kripto Para Anlaşması Yaptı

Basketball NBA Wallpapers 11
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NBA popüler kripto para girişimine dahil oldu. Gelecekte web3’ün çok büyük bir pazar haline geleceğini düşünmekte. Bu doğrultuda adım attı ve yeni bir ortaklık girişimi duyurusu yaptı. Kripto para alanında büyük anlaşmalar yapılmaya devam ediyor. Büyük haberlerden bir tanesi de bugün duyuruldu. NBA ve NFT fantezi futbol girişimi Sorare yeni bir anlaşma ile gündeme geldi. Web3 ile trilyon dolarlık büyüme öngörülüyor.

Başlıklar

Sorare ve NBA

Sorare NBA’in resmi ortağı konumuna geldi ve bugün yapılan açıklamalara göre 2022-2023 sezonunda piyasaya sürülecek olan ilk resmi lisanslı NFT’lerin bilgisi verildi. Çok uzun süreli yapılan anlaşma ile Sorare NBA’in resmi fantezi ortağı haline geliyor. Sorare’nin küresel futbol ya da Major League Baseball tekliflerinde gerçekleştiği gibi NFT kartları açık artırma formatıyla Sorare’nin resmi sitesinde satılacaktır. Birçok kart ise ücretsiz olarak elde edilmekte. Bu kartların satışları yapılamıyor. Yıllardır çok popüler olan oyuncu kartları on binlerce dolara satılabiliyor. Sorare buradan ilham alarak var olan alana farklı bir bakış açısı getiriyor.

Adam Silver Tarafından Yapılan Açıklama

NBA yönetici Adam Silver yeni ortaklığın hayranlar ve takım ile etkileşim için oldukça iyi olduğunu dile getirdi. Sorare’nin yükselen NFT fantezi platformu ile taraftar topluluğun genişletileceği düşünülüyor. Ayrıca NBA basketbolunun dünya çağında büyüyeceğini sağlayacağı Silver tarafından dile getirildi. Fantezi futbol oyunlarına yeni bir soluk getiren Sorare ve NBA anlaşması ile NFT kartları pek çok kullanıcıya ulaşacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!