Netflix Abonelik Fiyatlarına Zam Geldi

netflix
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde pek çok kişi gerek dizi izlemek için gerekse film ve diğer içerikleri izlemek için Netflix gibi dijital platformları tercih ediyor. Bu dijital platformların başında ise uzun süredir Netflix geliyor. Netflixin pek çok kabonesi bulunuyor.

Ancak, 13 Eylül 2022 tarihi itibari ile Netflix Türkiye fiyatlarına yine zam yapıldı. Netflix Türkiye geçmiş olduğumuz nisan ayında da fiyatlara %40 zam tarifesi uygulamıştı. Bu gelişmelerin ardından ise pek çok Netflix platformu kullanıcısı Netflix fiyatları ve detayları hakkında araştırmalar yapmaya başladı.

Netflix Fiyatları

Türkiye pazarına çok daha rekabetçi bir fiyatla giren Disney+’a abonelerini adeta kaptırşmış olan Netflix platformu ABD kullanıcıları için fiyat artışına gittikten sonra Türkiye’de de fiyatlarını güncellemeye karar verdi. Reklam paketleriyle eleştirilen Netflix, yüksek fiyatlarına rağmen yeni içerik sunmazken, Nisan ayı başlarında Türkiye’deki abonelik fiyatlarını artırmıştı ve bugün tekrar fiyat değişikliğine gitti.

Netflix’in abonelik sisteminin üç farklı planı vardır: Temel, Standart ve Özel. 2021’de 26.99 TL olan temel plan, Nisan 2022 artışında 37.99 TL’ye yükseldi. Özel planlar ise son büyüme döneminde 54.99 TL’den 77.99 TL’ye yükseldi. Nisan 2022’de 37,99 TL olan baz plan, yeni zamlarla 45,99 TL’ye ulaştı. 57,99 TL fiyatında sunulmakta olan Standart plan, 69,99 TL’ye yükseltildi. Ultra HD kalitesi sunmakta olan tek abonelik türü olan özel planın fiyatı 77,99 TL’den 93,99 TL’ye yükseldi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!