Personel Alacak Kurum DSİ

Personel Alacak Kurum DSİ
Personel Alacak Kurum DSİ
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Münhal kadroları doldurmak için ilana çıkan kurumlardan biri Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü. DSİ personel alım ihtiyacı için KPSS puanını baz alacak ve puan olarak 55 puan yeterli görülüyor.

Başlıklar

KPSS Puan Kriteri

2020 yılında yapılan Kpss sınavına (B) gurubundan dahil olmak ve başarılı olunan puan sıralaması baz alınacaktır. Taban puan olarak 55 puan baz alınacaktır. Konu hakkındaki detaylar için kurumun ilgili sitesine müracaat süresince erişim 7/24 sağlanır.

Alım İçin Diğer Şartlar

KPSS şartı dışında 657 sayılı DMK’nın 48. maddesinde belirlenen şartlar alımda geçerli olacak. En az ortaöğrenim kurumlarından da mezuniyet şartlar arasında yer alıyor. 196 pozisyon için alım yapılacak bu alımlar ülkenin farklı illerinde istihdam görevlendirilecek.

20 Temmuz 2022 tarihinde baş vuru alımı yapılıyor, son başvuru tarihi 30 Temmuz 2022 de son buluyor. E – Devlet üzerinden yapılacak başvurular elektronik ortamda olmak kaydı ile geçerli. Kargo ve posta yolu ile yapılacak başvurular geçersiz sayılır.

Başvuru bitiş tarihi sonrası yapılacak incelemeler sonrası hakeden adaylardan 4 kat fazla aday listesi 5 Ağustos 2022 tarihinde DSİ sitesinde açıklanacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!