Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

personel alimi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Personel alımı sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklandı. Adaylar, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı web sitesi üzerinden yerleştirme sonuçlarını öğrenebilecekler.

Başlıklar

Personel Alımı Sonuçları Hakkında Bakanlık Açıklaması

Personel alımı sonuçları hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Daha önce Bakanlığın 4.147 personel alımı yapacağı duyurulmuştu. Dolayısıyla, 15 Eylül tarihine kadar başvuruda bulunanlar bugün açıklanan GSB personel alımı kura sonuçlarını sorgulama ekranından öğrenebilirler.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek için boş bulunan kadrolara sözleşmeli personel alımı kapsamında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesi ile birlikte 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-2’nci maddesi kapsamında “2022 Yılı Sözleşmeli Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli (Temizlik) Alımı” başvuru sürecinin 10 -15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiği belirtildi. Bakanlık, adayların Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı Başvurularım–Değerleme Sonuçları sayfasından yerleştirme sonuçlarını öğrenebileceklerini duyurdu. Daha önce ilan edilen kontenjan sayısı kapsamında yerleştirilen ve atanmaya hak kazanan asıl adayların gerekli belgeleri yerleştikleri ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine 10 – 12 Ekim tarihleri arasında teslim etmeleri gerekmektedir.

mehmet muharrem kasapoglu

Asıl Adayların Teslim Etmesi Gereken Belgeler

a) Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve adres bilgilerine ilişkin yazılı beyan.

b) Büro personeli için; lisans diploması veya mezuniyet belgesi. Koruma ve güvenlik görevlisi için; ön lisans diploması veya mezuniyet belgesi. Destek personeli (Temizlik) için; ortaöğretim diploması veya mezuniyet belgesi.

c) Yerleştirme belgesinin internet çıktısı.

ç) Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyan.

d) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair yazılı beyan.

e) Yazılı özgeçmiş.

f) Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf.

g) Adli sicil kaydına ilişkin yazılı beyan ve e-Devlet portalından alınmış doğrulama kodlu belge.

h) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyan.

ı) Varsa SGK hizmet dökümü.

i) Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarında tam zamanlı olarak görev yapmakta iken kurumlarınca sözleşmesi feshedilen ya da sözleşmesini tek taraflı fesheden adayların, bir yıllık bekleme süresini doldurdukları ile ilgili önceki kurumlarından alınmış onaylı hizmet belgesi. j) Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna atanan adaylar için ayrıca; geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!