Play2Win Nedir? Nasıl Kazanç Sağlanır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Play2Win ile mobil oyun oynayarak para kazanabilir ve dilediğiniz platformda hediye çeki alabilirsiniz. Platform sistemi çok basittir. Mobil oyun her geçen gün büyümeye devam ederken, mobil oyuncuların oynadıkları oyunlar için ödül kazanmalarını sağlayan yeni uygulamalar geliştirilmiştir. Yeni çıkan Play2 Win uygulaması ile oynadığınız oyunların becerilerine, tamamladığınız görevlere ve diğer oyuncularla tanışmanızın sonuçlarına göre birçok ödül toplayabilirsiniz.

Play2Win her hafta sunmakta olduğu farklı oyun içerikleri ile haftanın oyununu oynamanıza olanak tanırken, hafta sonu gerçekleşen final gününde de kendinizi tam olarak gösterebilmenizi sağlıyor. Oyunu en iyi şekilde oynayan ve de en çok puan toplamayı başarabilmiş olan oyuncular, ilgili platformlardan oyunlardan ve hediye kartlarından kazandıkları parayı kullanabilirler.

Play2Win Neler Sunuyor?

Play2Win nasıl kazanç sağlanır noktasına gelince, Play2 Win sistemi, oyunculara haftada 20 oyun oynayarak hafta sonu için son bileti kazanma şansı veriyor. Hafta içi oyunu oynayarak ne kadar çok bilet kazanırsanız, hafta sonu turnuvalarına katılma şansınız o kadar artar. Turnuvada en iyi oynayan ve en çok puanı alan oyuncular da ödüllendirilir. Ancak kazanma bir kişi ile sınırlı değildir, aynı anda onlarca kişi seçilebilir.

Steam, Play Store veya App Store gibi platformlardan hediye çeki satın almazsanız ve Play2 Win oyunlarından kazandığınız parayı doğrudan nakde çevirmek isterseniz para bankanıza, İninal veya Papara hesabınıza aktarılacaktır. Aşağıdaki Play Store ve App Store’da bulunan Play2Win ile para kazanmak için becerilerinizi kullanın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!