PMYO Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Mülakata Kimler Katılır?

PMYO Sonuçları
PMYO Sonuçları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PMYO sonuçları adaylar tarafından merak ediliyor. Yüzbinlerce aday polis meslek yüksekokullarına girmek ve bu mesleği icra edebilmek için belirli aşamalara tabii tutulan sınavlara girmek istiyor. Tüm bunların ardından gözler ön başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe sonuçlara hangi ekrandan erişileceği noktalarına çevrilmişti.

Ön başvuru sürecini başarı ile tamamlayan adaylara Fiziksel Yeterlilik Sınavı ve ardından da Mülakat Sınavı uygulanıyor.

Başlıklar

PMYO Sonuçları Açıklandı mı?

2022 polis başvuru sonuçları açıklandı. Sonuçlar ayrıca polis adaylarının fiziksel güç ve sözlü duruşma hakkı kazanıp kazanmadıklarını da gösteriyor. Polis adayları, test sonuçlarını resmi Polis Akademisi web sitesinde bulabilirler. 2022 PMYO başvuru sonucu sorgulama ekranı üzerinden ayrıca tüm sonuçlara da rahatlıkla erişilebiliyor.

2022 PMYO giriş sınavı, 25 Temmuz-5 Ağustos 2022 tarihleri ​​arasında adayların ön başvurularını tamamladı ve 33.502 erkek ve 13.609 kız olmak üzere toplam 47.111 aday başvurdu.

ÖSYM tarafından bu yıl yapılan üniversite sınavlarında bakanlık onayı ile belirlenen sonuçlara göre ön başvuru yapan adaylar en yüksek puana göre sıralanıyor ve kadın erkek kontenjanının 10 katına kadar başvuru yapabiliyor. Başvuru sırasında sizden kayıt olmanız istenecektir. Şehitlerin veya özürlülerin eşleri veya çocukları hakkında bu hüküm uygulanmaz.

PMYO Sonuçları

PMYO Giriş Sınavı 2022 giriş sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar, e-Devlet portalı şifresini kullanarak www.pa.edu.tr internet adresinden talepte bulunarak sonuçlarını öğrenebilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!