Polygon Gitcoin İçin 2 Milyon Dolarlık Fon Yatırdı

Polygon Gitcoin İçin 2 Milyon Dolarlık Fon Yatırdı
Polygon Gitcoin İçin 2 Milyon Dolarlık Fon Yatırdı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ölçeklendirme platformları arasında bulunan Polygon Gitcoin için 2 milyon dolarlık fon yatırdı. Yatırılan fona dair açıklamalar platformun blog sayfasından paylaşıldı. Yatırılan 2 milyon dolarlık fonun ise taahhütlere yatırılan toplam fon alarak ifade edildi. Polygon tarafından Gitcoin için taahhüt edilen fon miktarının ise 1 milyon dolar olduğu belirtildi.

Başlıklar

Polygon Platformu 6 Aylık Hedefleri Açıklandı

Gitcoin fon yatırım miktarının açıklandığı gönderide Polygon platformunun 6 aylık hedefleri de açıklandı. Bu açıklama incelendiğinde platformunda yılın geri kalan zamanında yoğunluğu hızlandırıcıları, ürünleri ve etkinliklerine vermeyi düşündüğü anlaşıldı. Böylelikle bünyesine 1 milyon geliştiriciyi dahil edebileceği yönünde düşünceler paylaşılmaya başladı. Geliştirici sayısının artmasına bağlı olarak da platformun ZK alanının genişlemesinin mümkün olduğu düşünülüyor.

Polygon Platformu Uygulama Sayısı Paylaşıldı

Polygon platformu için yapılan paylaşımda platform üzerinde bulunan aktif uygulamaların sayısı da yer aldı. Buna göre 19000 uygulamanın platformda çalışır halde olduğu anlaşıldı. Bu sayısının Nisan ayına kadar olan zaman dilimine ait sayı olduğu belirtilirken ve platformdaki işlem sayısının da 90 milyonu aştığı ifade edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!