Popo Estetiği Ne Kadar Kalıcı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popo estetiği yağ enjeksiyon edilmesi ya da silikon protez implantlar ile kalçalarda daha dik ve estetik bir görünüm elde edilmesi sağlanır. Ayrıca cerrahi bir operasyondur. Uygulanacak olan yöntem hastaların vücut yapılarına göre belirlenir. Bu noktada en doğal sonuç için vücuttan alınan yağ ile popo şekillendirme işlemleri yapılabilmektedir. Popo estetiği ile daha öz güvenli bir duruş sağlanır.

Başlıklar

Popo Estetiği Hangi Durumlarda Yapılır?

Popo estetiği özellikle zayıf bireylerde ortaya çıkan düz görüntünün ortadan kaldırılması için tercih edilir. Ciddi oranda kilo alma ya da verme durumlarında popo görünümünde değişimler yaşanır. Ayrıca fazla büyüme durumunda da içerisinden yağ alınması mümkündür. İstenilen görüntü elde edilebilmesi için pop estetiği uygulanırken bel ve popo açısında genişlik yaratılması için tercih edilebilir.

Popo Estetiği Çeşitleri Nelerdir?

Popo estetiği silikon protez ya da yağ enjeksiyonu ile yapılabilir. Silikon protez implant popo büyütme ve dikleştirme operasyonları için kullanılır. Ömürlük bir uygulama olarak bilinmektedir. Estetik sonrası işlemler sonucunda rahatsız edici olabilir ancak bir süre yorucu eylemlerden kaçınılması ile rahatsız edici sorunlardan kurtulmak mümkündür. Yağ enjeksiyonu ise vücuttan alınan yağ dokuları ile büyütme ve dikleştirme gerçekleştirilir. Enjekte edilen yağların bir buçuk yıl içerisinde %20 ila %30 oranında kayıpları yaşanabilir.

Popo Estetiği Ne Kadar Kalıcıdır?

Popo estetiği kalıcılığı yağ ile enjekte edilen işlemlerde 1 ila 1,5 yıl içerisinde yaşanan kayıplar olsa da kalıcı bir işlemlerdir. İmplant ise kalıcı bir işlem olarak bilinir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!