Reels Videolarında Ses Sorunu Çözüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reels videolarında ses sorunu pek çok Instagram kullanıcında yaşanıyordu. Pek çok kişi tarafından dile getirilen problemlerin arasında yer alan ses sorununun Instagram tarafından düzeltilmesi isteniyordu. Instagram tarafından yapılan açıklamaya göre reels videolarında sesin olmaması ile karşılaşılma sorun çözülmüştür.

Başlıklar

Instagram Tarafından Reels İçin Yeni Düzenleme

Instagram düzenleme ekranındayken indirilen reelsler üzerinde sesin olmaması ile ilgili sorunların yaşanmasına dair yorumlar alıyordu. Ayrıca kullanıcılar da en çok bu özellikten rahatsız oluyordu. Özellikle İOS kullanıcılarını etkileyen problemden kurtulmak için Instagram yeni bir düzenleme gerçekleştirdi. Özellikle reelslerin TikTok gibi uygulamalarda paylaşılması için kaydetmek isteyen kullanıcılar için sorun ortadan kalktı.

Instagram İOS Kullanıcıları İçin Düzenlemeye Gitti

Instagram üzerinde reelslerin kaydedilmesi için özellikle İOS telefonlarda sıkıntılar yaşanıyordu. Instagram bu konu hakkında düzenlemenin kasıtlı olarak yapılmadığı hakkında bir açıklamada bulundu. Ayrıca oluşan problemin yakında çözüleceğini dile getirdi. Instagram’ın ana şirketi Meta tarafından yapılan açıklamaya göre reels ses sorunu hatası yeni güncelleme ile çözüldüğü dile getirildi.

Kullanıcılar problemin ortadan kalması konusunda sevinirken tekrar aynı şeylerin yaşandığı dile getirildi. Ayrıca sesin kaldırılacağı hakkında bir uyarı mesajı da probleme eklendi. Bu durum karşısında Instagram’ın sorunu tam anlamıyla çözemediği anlaşılmış oldu. Instagram tarafından yapılan açıklamalara göre sorunun ortadan kaldırıldığı dile getirilse de belirli bir süre bu sorun ile karşılaşılacağı bekleniyor. Yine de Instagram’ın kullanılma oranında bir düşüş gerçekleşmediği görülüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!