Rings of Power Konusu Nedir, Ne Zaman Yayınlanacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edebi dünyanın en çok sevilen fantastik dizilerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi, Amazon’un yeni dizisi Rings of Power’da yeni bir maceraya kavuşuyor. Ekrandaki en yüksek hasılat yapan TV dizilerinden biri olan Rings of Power, ilk iki bölümü 2 Eylül 2022’de yayınlanacak. Tüm bu gelişmelerin ardından ise pek çok kişi Rings of Power konusu nedir şeklinde araştırmalara başladı.

Başlıklar

Rings of Power Konusu

Rings of Power konusu ve detaylarına bakıldığında dizi adeta Orta Dünya evrenine geri götürüyor. 2000’lerin başında çekilen üç bölümlü Yüzüklerin Efendisi üçlemesi dünya çapında bir hit oldu ve İngiliz yazar J.R.R. Tolkien’in roman serisi milyonlarca sattı. Filmin aksine bu sefer dizi olarak vizyona girecek ve binlerce yıl önceki evreni anlatacak. Sauron’un karakterinin nasıl bir şekilde güçlenmiş olduğuna, diziye adını veren Güç Yüzüğü’nün nasıl dövüldüğüne ve antik Orta Dünya evreninde neler olduğuna bir göz atılacak.

Rings of Power Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin ilk bölümü sekiz bölümlük ilk sezonunda duyuruldu ve aynı zamanda sinema salonlarını da vuracak. Hayal gücü yüksek izleyicilere yönelik olan Yüzüklerin Efendisi serisi, Game of Thrones evreninin hikâyesini anlatıyor ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan House of the Dragon serisiyle aynı zamana denk gelecek şekilde vizyona giriyor. Rings of Power ilk bölüm 2 Eylül 2022 tarihinde yayımlanacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!