Ronaldo Fenerbahçe’ye mi Geliyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor gündemine bomba gibi bir gelişme düştü. Bu düşen gelişme ise efsanevi futbolcu Ronaldo’nun Fenerbahçe takımına dâhil olması yönünde. Bu nedenle de internet üzerinde pek çok kullanıcı tarafından Ronaldo Fenerbahçe’ye mi geliyor sorusu aratıldı.

Ronaldo’nun Fenerbahçe’ye transferi gecenin en önemli anlarından biriydi. Binlerce kişinin bu iddiayı paylaşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Çoğu kişi haberleri ciddiye alırken bazı kişiler de tiye aldı.

Cristiano Ronaldo Fenerbahçe’ye Dahil Oldu mu?

Fenerbahçe’nin 2022-2023 sezonu için şampiyonluk hedeflerine ulaşma noktasında Cristiano Ronaldo ile anlaşma yapmaya hazırlandığı belirtildi. Özellikle de yaz transferi döneminde Manchester United’dan ayrılmak isteyen Portekizli futbolcunun Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme isteği duyduğu herkes tarafından biliniyordu. Buna rağmen pek çok dünya devi niteliğine sahip futbol takım bu duruma yanaşmamıştı.

Cristiano Ronaldo’nun Fenerbahçe’ye katılacağı haberleri üzerine bazı Fenerbahçeli yöneticiler bazı açıklamalarda bulundu. Bu sezon Manchester United forması giyebilmek için fırsat bulmakta epey zorlanmış olan Cristiano Ronaldo henüz bir gol katkısında bulunamamıştı.

Efsanevi Fenerbahçe takımı hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı ve gündem belirleyen bir isim eklemeye hazır oldu. Uzun süredir golcü transferleriyle boğuşan sarı lacivertli takım, Portekizli bir süper yıldız olan Cristiano Ronaldo’yu merceğine alındı. Teknik direktör Jorge Jesus ile Cristiano Ronaldo taraflarının ise prensipte anlaştıkları söyleniyor. Önümüzdeki günlerde bu durumun netleşeceği umuluyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!