Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alacak, Alım Ne Zaman?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapılmıştır. Sağlık Bakanlığı bünyesinde yapılacak olan personel alımı hakkında Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada 85 bin personel alınacağı dile getirilmiştir. Yapılan son dakika açıklaması üzerine müjdeli haberi duyan atama bekleyen sağlık çalışanları 85 bin personel alımı ne zaman gerçekleşeceği üzerine araştırmalara başlamıştır.

Başlıklar

Sağlık Bakanlığı’ndan Yapılan Açıklama

Fahrettin Koca tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada Sağlık Bakanlığı içerisinde 85 bin kadro açığı olacağı belirtilmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine toplantısı sonrasında yapılan açıklamada doktorların, hastalarına daha fazla vakit ayırabilmeleri için 85 bin personel açığı olduğu dile getirilmiştir.

85 Bin Personel Alımı Ne Zaman Yapılacaktır?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 85 bin personel alınacağı dile getirilmiştir. Bu noktada atama bekleyen sağlık çalışanları tarafından 85 bin personel alımı ne zaman yapılacağı araştırmaları yapılmaya başlanmıştır. Ancak personel alımı için başvuruların ne zaman yapılacağı, başvuru şartları ve branş dağılımı hakkında henüz bir açıklama yapılmamıştır.

Daha öncesinde, Mart ayında yapılan açıklamada 20 bin atama kararı verilmişti. Bu karar için 5 bin 175 kişinin hemşire, 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin işçi alınacağı dile getirilmişti. 85 bin personel alımı için bu şekilde yapılan bir açıklama bulunmamaktadır. Yapılacak olan açıklamaların takip edilmesi sonucunda kısa bir süre sonra branşlar hakkında bir açıklama yapılacağı beklenmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!