Şahan Gökbakar’dan Kendisine ”Maşa” Diyen Hakan Ural’a Yanıt

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’de gündüz kuşağında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu yapan Hakan Ural geçtiğimiz günlerde Gülşen’in imam hatip yorumu hakkında açıklamada bulundu. Gülşen’in imam hatipler hakkında yaptığı açıklama sonucunda Gülşen’e ve onu destekleyenlere karşı düşüncelerini dile getirirken odağına Şahan Gökbakar’ı aldı. Şahan Gökbakar için maşa gibi kullanılıyorsun ifadelerinde bulundu.

Başlıklar

Şahan Gökbakar’a “Maşa gibi kullanılıyorsun”

Hakan Ural Şahan Gökbakar için trend yapanlar sevdikleri için değil onların işlerine gelen düşüncelere hizmet ettiğin için trend yapıyorlar ve maşa gibi kullanılıyorsun açıklamalarında bulundu. Ayrıca bu açıklamaların üzerine sen nasıl trend olduğunu zannediyorsun gibi bir soru sordu. Bunun üzerine Şahan Gökbakar tarafından yanıt gecikmedi.

“Ne yaman bir çelişki”

Şahan Gökbakar Hakan Ural tarafından yapılan açıklamaya karşılık Twitter üzerinden düşüncelerini paylaştı. Yaptığı yoruma reytingli bir yanıt verdi. Attığı tweet Kanal D’nin filmlerini yayınlamak için milyonlarca lira ödeyip yayın hakkı satın aldığını ancak gündüz kuşağında yayın yapan bir sunucunun toplum gözünde değersiz olduğunu düşünerek yorum yaptığını dile getirdi. Buna ek olarak değişik bir televizyonculuk anlayışı ve ne yaman bir çelişki ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların üzerine reyting sıralamasını paylaşan Şahan Gökbakar Kanal D’nin Şahan Gökbakar’ın filmi yayınlandığı gün ilk ona girdiğini dile getirdi. Ayrıca bu açıklamaların üzerine gülen emojiler ile hakikaten hiç değerim yokmuş bu toplumda gibi bir açıklamada bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!