Sandman Dizisi Nedir? Konusu ve Oyuncuları Kimler?

sandman dizisi
sandman dizisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in dijital platform dizisi The Sandman, sosyal medya üzerinde kendine yer edindi. Pek çok kişi Sandman dizisi nedir, Sandman dizisi konusu nedir sorularını araştırmaya başladı. Tüm zamanların en pahalı dizisi olarak lanse edilmekle kalmamış, sıra dışı konusuyla da dikkatleri üzerine çekmiştir.

Çizgi roman versiyonundaki gibi, Sandman the Sandman adında bir rüya kralının hikayesini anlatıyor. Başrollerini Tom Sturridge ve Gwendoline Christie’nin paylaştığı filmde Vivian Ashampon, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry ve Sanjeev Bhaskar’dan destekleyici roller yer alıyor.

Sandman Dizisi Uzun Yıllar Proje Halindeydi

Sandman’i bir filme dönüştürme girişimleri 1991’de başladı ve uzun yıllardır geliştiriliyor. 2013 yılında Goyer Warner Bros, serinin bir film uyarlamasını duyurdu. Goyer ve Gaiman, Joseph Gordon-Levitt’in ortak yapımcılığını, başrollerini ve zaman zaman yönetmenliğini üstlendiler. Ancak Gordon-Levitt 2016 yılında projeden çekilme kararı aldı. Filmin uzun süren geliştirme süreci nedeniyle, Warner Bros. odağını televizyona kaydırdı. Netflix, diziyi Haziran 2019’da üretmek için bir anlaşma imzaladı ve çekimler Ekim 2020’den Ağustos 2021’e kadar sürdü.

Sandman serisi nihayet 5 Ağustos 2022’de gösterime girdi.  Yıllarca hapiste kaldıktan sonra, Rüya Kralı Morpheus, kendisinden çalınanları bulmak ve güçlerini yeniden kazanabilmek adına farklı farklı dünyalar arasında uzun soluklu bir yolculuğa çıkar.

Yayınlandığı ilk günden itibaren düyna çapında pek çok kişi tarafından ilgili ile karşılanan dizi, Netflix’te Popüler listesine giriş yapmayı da başardı. Ve bir süre bu listede sabit kalacağı gözlemleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!