Sosyetik Ünlüden Köpekli Tatil

Sosyetik Ünlüden Köpekli Tatil
Sosyetik Ünlüden Köpekli Tatil
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz sezonunun açılmasıyla ünlülerden tatil haberleri gelmeye başladı. Ünlülerin tatillerini yakın markaja alan magazinciler art arta ünlülere ait tatil haberleri yapmaya başladı. Bu haberler arasında sosyetik ünlüden köpekli tatil haberi de yer aldı. Ünlü güzelin köpeğiyle tatile çıkması ve tatile dair kareleri okuyucuların ilgisini çekti.

Başlıklar

Ceylan Çapa Ve Oscar’ın Eğlenceli Kareleri Paylaşıldı

Sosyetik ünlüler arasında bulunan Ceylan Çapa 2022 yılı tatil planını köpeği Oscar ile yaptı. Ünlü güzelin köpeğiyle yaptığı tatile ait eğlenceli kareler paylaşıldı. Bu karelerde güzelin köpeği ile denizde vakit geçirdiği ve oldukça eğlendiği gözlemlendi. Oscar isimli köpeğin de halinden memnun olması dikkat çekti.

Köpekli Çeşme Tatili

Ceylan Çapa’nın köpeği ile tatile çıkması insanlar tarafından ilgi çekici bulunurken ikilinin tatil mekanının Çeşme olduğu öğrenildi. Çeşme’de denizde eğlenceli vakitler geçiren ikilinin kareleri insanları gülümsetirken köpeği ile eğlenen sosyetik güzelin bikinisi de dikkat çekti. Ceylan Çapa’nın objektiflere yansıyan görüntülerde iddialı ve leopar desenli bir bikini giydiği görüldü.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!