Su Alkalisi Nasıl Yapılır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suyun en sağlıklı hali olarak bilinen alkali su için su alkalisi nasıl yapılır epey merak edilir. Bu noktada alkali su yapmak mümkündür. İnsanların vücutlarının neredeyse dörtte üçü sudur. Bu nedenle su oldukça önemlidir ve büyük bir gereksinimdir. Alkali su ise içme suyunda zararlı maddelerin arındırılması ve ph değerinin yükseltilmesi ile elde edilir. Ayrıca suyun en sağlıklı halidir.

Başlıklar

Alkali Su Nedir, Ne İşe Yarar?

Alkali su içme suyun un ph seviyesi yükseltilerek içerisinde bulunan zararlı bileşenlerden arındırılmış bir sudur. Antioksidan bakımından yüksek ve yüksek seviyelerde oksijen değerine sahiptir. Alkali su içildiğinde vücuttaki asit özellikli toksinler nötralize edilmiş olur. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirme özelliği vardır. Alkali su tercihi yapan kişilerin yaşam kalitesi artar ve uzun ömür için tercih edilir. Alkali su diyabeti önler ve ağrıların hafiflemesini sağlar. Vücudun ph seviyesi düzenlenir. Cildin susuz kalması önlenir. Ayrıca yaşlanma etkileri de minimum seviyeye iner. Hazımsızlık, şişkinlik gibi durumlar azalır.

Su Alkalisi Nasıl Hazırlanır?

Alkali su hazırlanması için 2 litre su içerisine 1 yemek kaşığı karbonat atılması yeterlidir. Tamamen erimesi sonucunda kullanıma hazır hale gelir. Alkali su ph seviyesi 8 ila 9 derecesinde olmalıdır. Ayrıca alkali su için alkali su damlası da kullanılabilir. Ancak önerilen orandan fazla eklendiğinde suyun tadı bozulabilir. Bunların dışında alkali su arıtma cihazları ve alkali su fitreleri de bulunmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!