Tanıtımıyla çok şaşırtan Kusursuz Kiracı dizisi başlamadan bilmeniz gerekenler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılarını önceki yapımlarında oldukça fazla gösteren Dilan Çiçek Deniz yeteneğini, başrolünü Serkan Tütüncü ile paylaştığı Kusuruz Kiracı dizisinde tekrar izleyicilere gösterecektir. Fox TV’de yayınlanacak olan bu dizi daha öncesinde izleyicilere yaz dizisi şeklinde sunulmuştu. Ancak kanal tarafından yapılan bir açıklama ile dizinin Eylül ayında yayınlanacağı dile getirilmiştir. Çekimleri uzun süredir devam etmektedir.

Başlıklar

Kusursuz Kiracı Dizisinin Efsanevi Kadrosu

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Serkan Tütüncü’nün paylaştığı dizide Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Melisa Döngel, Beyti Engin, Alptekin Serdengeçti, Umut Kurt, Bennu Yıldırımlar ve Hasan Şahintürk gibi isimler yer almaktadır.

Kusursuz Kiracı Dizisinin Yapım Kadrosu

MF YAPIM tarafından hazırlanmakta olan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturmaktadır. Senaryosu ise Nermin Yıldırım tarafından yazılmaktadır.

Kusursuz Kiracı Dizisinin Baş Döndüren Konusu

Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı gazetecinin yeni bir apartmana taşınması ile apartmanda yaşanan eski olayların sır perdesi aralanmaya başlayacaktır. Konu olarak da daha önce yayınlanan dizilerden farkı ile dikkat çekmektedir. İzleyiciler her bölümü izlerken farklı sırların çözülmesine ortak olacaklar.

Gazeteci rolündeki Dilan Çiçek Deniz Mona karakterini canlandırmaktadır. Mona yetimhanede büyümüştür ve internet gazetesinde çalışmaktadır. Kundaklama olayları hakkında yazılar yazan Mona bir olay hakkında yazabilmek için gittiğinde, fotoğraf muhabiri Yakup rolündeki Serkan Tütüncü ile karşılaşacaklardır. Oldukça zıt karakterler olsa da bir yandan birbirlerinden hoşlanmaya başlayacaklardır. Kusursuz Kiracı dizisi iki başrol ve sır perdelerinin aralanması etrafında dönecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!