Tarım Kredi Kooperatifi İndirimleri Bugün Başladı! İndirim Olan Ürünler Neler?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri herkes tarafından merakla beklenmekte ve araştırılmaktaydı. Yapılan son açıklama ile otuzdan fazla üründe ciddi anlamda fiyat düşüşleri yaşanması beklenmektedir. Yapılan açıklamalar sonucunda indirim süreci bugün itibariye başlamıştır.

Başlıklar

İndirimlerde Et Ürünleri Olacak mı?

Et ürünlerinde dahi indirimi satış beklenmektedir. ESK tarafından temin edilecek ürünlerin Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde satılması beklenmektedir. Ayrıca gerekli kasap reyonu bulunmayan marketlerde de hazırlık aşamaları devam etmektedir. Hazırlıklar tamamlandığında indirimle et ile buluşmak mümkün olacaktır. Et ürünleri için yapılacak indirim bilgisi daha sonrasında duyurulacaktır.

İndirimlerin Diğer Marketlere Yansıması Beklenmekte

Bugün itibariyle atılan bu adıma zincir marketlerin de fiyatlarını aşağı çekerek karşılık vermeleri beklenmektedir. Vatandaşların gıda enflasyonuna karşı korunması için atılan bu adım ile zincir marketlerde de fiyat etiketlerinin düşürülmesi beklenmektedir.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde İndirimli Ürünler Nelerdir?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirimli ürünler arasında çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, kâğıt havlu, peçete, rulo havlu, bebek bezi gibi zincir marketleri içerisinde vatandaşların alım gücünü zorlayan ürünler bulunmaktadır. Bunların dışında patates, kavun, karpuz, nohut, bulgur, mercimek, un, fasulye, salça, makarna, pirinç gibi ürünlere de indirimli ulaşmak mümkün olacaktır. Ek olarak tavuk ürünleri, tam yağlı ya da yarım yağlı süt, peynir, yumurta, zeytin, Ayçiçek yağı, zeytinyağı, tereyağı, bal, Türk kahvesi, çay gibi ürünlerinde indirimli fiyatlardan alınması mümkün olacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!