Tarkan İzmir Konseri Ne Zaman? Balkonlar Kiraya Veriliyor

FK6VveQXsAAhpxG
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Tarkan konseri, İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanında gerçekleşecek. Kentin kurtuluşunun 100. Yılının kutlanacağı bu konser için Kordonda bulunan evlerin çok fahiş fiyatlarda kiralanabileceği duyuruldu.

Gelen bilgilere göre Tarkan konserini Gündoğdu Meydanında kalabalık ile birlikte izlemek istemeyenlerin kordon boyundaki evleri kiralamak istediği öne sürüldü. Bu alternatif için pek çok kişinin sürekli arayıp fiyat sorduğunu belirten emlakçılar telefonlarının adeta susmadığından bahsetti.

Emlakçıların yanı sıra ev sahiplerinin de evlerini o geceliğine kiraya vermek istediği öğrenildi. Ev sahipleri kiralama bedeli olarak ise 100 dolardan başlayıp 500 dolara kadar varan fiyatlar istiyor.

Kordon Boyu İşletmeleri de Harekete Geçti

9 Eylül İzmir Tarkan konseri nedeni ile İzmir Alsancak kordon boyundaki tüm mekân ve işletmelerin rezervasyonlarının haftalar öncesinden dolduğu iddia edildi. Bazı işletmeler 9 Eylül gününe özel menüler sunacak. Üstelik bu menülerin fiyatlarında da artış gözlemlenecek. Alkollü içecek, çerez ve meyve gibi ürünleri barındıran menülerin 650’den başlayan fiyatlarla sunulması bekleniyor.

Pek çok esnaf o gün işlerinin açılacağından, o günün son derece hızlı ve hareketli geçeceğinden bahsetti. O civardaki ev sahipleri tarafından da pek çok organizasyon ve ev partisi düzenleneceği öğrenildi. Ayrıca esnaf ve ev sahipleri konser tarihinin açıklanmasının ardından konsere tam olarak hazır olduklarını belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!