Terim Belgeseli Hangi Kanalda Oynayacak? Konusu Nedir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terim Belgeseli ile ilgili pek çok açıklama ardından Terim belgeseli konusu nedir sorusu da merak edilir oldu. Online film ve de dizi platformu olan Netflix, efsane Türk futbol antrenörü Fatih Terim hakkında bir belgesel çekeceğini duyurdu. Çekimleri tamamlanmış olan 4 bölümlük belgeselin vizyon tarihi de Netflix tarafından açıklandı.

Başlıklar

Terim Belgeseli Ne Zaman Yayımlanacak?

Netflix tarafından çekimleri tamamlanmış olan 4 bölümlük belgesel 15 Eylül 2022 tarihinde Netflix platformu üzerinden erişime açılacak.

Fatih Terim Hakkında

Fatih Terim, defans pozisyonunda görev yapmış Türk teknik direktör ve eski milli futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın teknik direktörü olan ve babası Kıbrıs Türk olan Terim, futbola Ceyhanspor’da başladı. Türkiye 2. liginde şampiyon olarak 1.lik. La Liga’nın yükseldiği Adana Demirspor’da forma giyerek öne çıktı ve ertesi sezon Galatasaray’a takas edildi. 1985’te futbolu bırakana kadar Galatasaray’da forma giyen Terim, Galatasaray takımının da kaptanlığını yaptı. Galatasaray formasıyla 327 maça çıktı. Futbol kariyeri boyunca sarı-kırmızılı forma altında şampiyonluk yaşamadı ama iki kez Türkiye Kupası, bir kez Cumhurbaşakanlığı Kupası’nı kazandı.

Fatih Terim Belgeselinin Konusu Ne Olacak?

Fatih Terim belgeseli konusu ne olacak sorusu pek çok kişi tarafından merak edilmeye devam ediyor. Netflix’in Terim’i anlatan belgeseli Galatasaray ve eski milli takım teknik direktörü Fatih Terim’in hayatını konu alıyor. 4 Eylül’de 69 yaşına giren tecrübeli antrenörün hayatı, “futbolcu, kaptan, öğretmen, baba, dede” kimliğiyle şekilleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!