Teşvik Ödemesi Nedir, Sağlık Bakanlığı Teşvik Ödemesi Ne Kadar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşvik ödemesi nedir sorusu pek çok kişi tarafından; özellikle de sağlık çalışanları tarafından merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi, sağlık çalışanlarına belirli prim ve vergiler çerçevesinde yapılmakta olan ek bir ödemedir.

Sağlık Bakanı Koca, ek ödeme bütçesinin artık Bakanlık tarafından önetilmekte olduğunu ve SUT’a bağlı bulunan hastane tahakkukunun artık tek belirleyici olmadığını vurguladı. Herkese verilmekte olan taban ödemesi SUT fiyat bazından etkilenmeyecektir.

Başlıklar

Sağlık Bakanlığı Teşvik Ödemeleri Ne Kadar?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, teşvik ödemeleri konusunda bazı açıklamalar ve ifadelerde bulundu. Sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapmayı tercih eden bakan; ay bitmeden bütün sağlık çalışanlarının ne kadar teşvik alacağını öğreneceğini belirtti. Maksimum 4 sayılı gün kaldığını ve bu günlerin çabuk geçeceğini kaydetti.

Başka bir sosyal medya açıklamasında ise bakan hekim ve hekim dışı teşvik havuzlarının artık ayrıldığını belirtti. Buna göre hekim dışı görev yapmakta olan sağlık çalışanları, ödemelerini kendileri için ayrılmış olan havuzdan alabilecek.

Sağlık Bakanlığı Teşvik Ödemeleri Ne Zaman Yatacak?

Türkiye cumhuriyeti Sağlık Bakanı olan Fahrettin Koca; sağlık çalışanlarına ödenecek olan teşvik ödemesinin miktarlarının yayımlanacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden teşvik ödemesi miktarı ile ilgili paylaşım yapan Fahrettin Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullanmayı tercih etti: “İnsan bu hayatta her gün yeni bir şey öğreniyor. Buna örnek olarak sağlık çalışanları, ne kadar teşvik ödemesi ücreti alacaklarını yarın öğrenebilecekler.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!