THY, Şampiyonlar Ligi’nin Resmi Sponsoru Oldu

1067989
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

THY, İstanbul’da gerçekleşmesi planlanan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2023 yılında sponsorluk yapacak.

Anlaşma kapsamında THY, maçlar yayınlanmadan önce, yayın sırasında ve sonrasında saha kenarında LED ekranlar da dâhil olmak üzere birçok logonun görünürlük ve isim haklarını alacak. Ayrıca THY, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi ve UEFA Gençlik Ligi finallerinin resmi sponsoru olacak.

THY Yönetim Kurulu ve aynı zamanda İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat sponsorluk durumu ile ilgili düşüncelerini ifade etti: “Bu sponsorluk anlaşması ile THY markası sezon süresi boyutunca dünyanın dört bir köşesinde tanınacak. 10 Haziran 2023’te tüm dünya İstanbul’da bulaşacak” dedi.

UEFA Pazarlama Direktörü olan Guy-Laurent Epstein ise: “Gelmiş geçmiş en önemli organizasyonlardan biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde THY ile bir sponsorluk yoluna girdiğimiz için epey mutlu hissediyoruz. Özellikle de bu anlaşmanın turnuva finalinin İstanbul şehrinde gerçekleşecek olması ile önemi daha da arttı. Bundan dolayı da çok memnunuz. İki farklı marka olarak aslında benzer tutkulara sahibiz. Ve bu sponsorluk anlaşmasında sınırın yalnızca gökyüzü olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Şampiyonlar Ligi Milyonlar Tarafından İzleniyor

200 ülkede ve 70’den fazla yayıncı tarafından yayımlanmakta olan Şampiyonlar Ligi, sezon süresi boyunca 678 milyon kişi tarafından izleniyor. Ayrıca sporseverler binlerce etkileşim ile Şampiyonlar Ligi heyecanına destek oluyor ve ligi destekliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Futbol Tarihi Sergisi Açılışında Konuştu » Teyakkuz Haber 2 Kasım 2022, 17:48

    […] üçüncülüğünün başarılarını gösteren malzemelere dikkat çeken Erdoğan, serginin futbol kardeşliktir teması ile oluşturulmuş olduğunu ifade etti. Serginin açılışını yapmak […]

    Cevapla
Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!