Trabzonspor’da Transfer Hareketliliği

Trabzonspor’da Transfer Hareketliliği
Trabzonspor’da Transfer Hareketliliği
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son şampiyon Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, hazırlık maçlarında takımın gösterdiği performans sonrasında bazı takviyelerde bulunulması gerektiğini istedi. Yönetimden özellikle sağ ayaklı bir stoper talebi olduğu bilinen Avcı’nın başkaca mevkiler için de transfer istediği belirtiliyor.

Başlıklar

Kadro Derinliği Şart

Özellikle yurtdışı kampındaki hazırlık maçları neticesinde kadronun her mevkiinde rekabet gerektiren özellikte oyunculara ihtiyaç duyulduğu gözlenen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı yönetimden bir orta saha, bir kanat oyuncusu ve bir de yedek kaleci talebinde bulundu. Elinde Visca ve Trezeguet bulunan Avcı’nın bu iki oyuncuya alternatif bir kaant oyuncusu istediği gündemde.

Forvet Transferi

Hâlihazırda 14 yabancı oyuncusu bulunan Karadeniz ekibinin transferde aşama kaydedebilmesi için kadrosunda düşünülmeyen yabancı oyuncuları göndermesi gerekiyor. Koita ve Trondsen’in gönderilmesinin ardından Trabzonspor’un transferlere hız vereceği gelen bilgiler arasında. Bunun yanında bu iki oyuncunun gönderilmesi ile birlikte bir forvetin de kadroya katılması söz konusu olabilir. İlerleyen günlerde bu isimlerin yanı sıra gelebilecek yeni transferlere yer açmak adına başkaca oyuncularından gönderilmesi ve sürpriz transferlerin olabileceği de belirtildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!