Tuğba Altıntop’a Köpek Saldırdı! Durumu Nasıl?

12394 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Tuğba Altıntop’un dün arkadaşları ile gitmiş olduğu Şile’de bir köpeğin saldırısına uğradığı öğrenildi. Bu haberin ardından ise Tuğba Altıntop’un durumu nasıl sorusu merak edildi. 1996 yılı Miss Turkey güzeli olan Tuğba Altıntop bu olayın ardından hastaneye kaldırıldı ve yüz bölgesindeki belirli yerlere dikiş atıldı. Yüz bölgesinde belirli yerlere 50’den fazla yere dikiş atılmış olan Tuğba Altıntop’un hastane tedavisi sonrası evde dinlenme süreci içerisine girdiği öğrenildi. Tuğba Altıntop kendisi duygularını da dile getirdi ve hayvanları bu olay yüzünden sevmeyi bırakmayacağını belirtti.

Tuğba Altıntop Açıklama Yaptı “İşimi Yapmaya Devam Edeceğim”

Tuğba Altıntop kendisi konuya dair açıklamalarda bulundu. Konu ile ilgili şunları paylaştı: “Yaşamış olduğum olay neticesinde hastanede tedavi süreci geçirdim, şimdi evde iyileşme süreci içerisindeyim. Bu şanssız olay neticesinde akita cinsi olan bir köpeğin saldırısına maruz kaldım. Yüzümün bazı bölgelerine elliden fazla dikiş atılmak zorunda kalındı. Bu olay neticesinde her ne kadar iş hayatım olumsuz yönde etkilenecek olsa da ben işimi yapmaya devam edeceğim”.

“Bir hayvan sever ve köpek sahibi olarak bu vaka bana bir hayvanı veya kişiliğini tanımadığımda gardımı düşürmemeyi öğretti. Ama bu artık hayvanları sevemeyeceğim anlamına gelmiyor. Ayrıca bundan sonraki süreçte de size görsel olmasa da sahne içi ve sahne arkası deneyimi yaşatacağım.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!