Turkcell’in En Ucuz Tarifeleri! Turkcell Faturalı Tarifeler (2022)

Turkcell Faturalı Tarifeler 2022
Turkcell Faturalı Tarifeler 2022
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell faturalı tarifelerdeki tarife içeriği ve fiyatlar her geçen gün yenilenmeye devam ediyor. Turkcell, dünyanın her yerinden sunduğu yüksek çekim gücüyle ve her bölgede yıllardır başlayıp tamamladığı altyapı çalışmaları sayesinde dünyada en çok tercih edilen operatörler arasında geliyor.

Android Uygulama Gizleme 2

Turkcell faturalı hat sahipleri, artan fiyatlara karşın en iyi Turkcell faturalı paketlerini arıyorlar. GNC, Turkcell Platinum gibi çeşitli uygulamaları adı altında paketler sunan Turkcell için, en ucuz faturalı tarifeler 2022 yılına özel olarak bu yazıda listelendi.

Başlıklar

En Ucuz Turkcell Faturalı Tarifeler Neler?

Turkcell’in yeni hat sahipleri bir yana dursun, eski ve devamlı müşterileri için de çeşitli tarife avantajları bulunuyor. GNÇ hat sahiplerine, Turkcell Hesabım uygulamasına veya Turkcell Platinum’a özel faturalı tarifeler sırasıyla listelendi.

Android Uygulama Gizleme 1

Bu tarifelere geçiş yapmak isteyenler Turkcell Hesabım uygulaması üzerinden veya kısa SMS kodlarıyla kolaylıkla işlem sağlayabilirler. Dileyen kullanıcılar Turkcell bayileri ve anlaşmalı noktalar üzerinden de tarifelerini değiştirebilirler.

En Ucuz Turkcell Faturalı Tarifeler

1. Süper Fırsat 8 GB Tarifesi

Süper fırsat 8 GB tarifesi, Turkcell faturalı tarifeler arasında en çok tercih edilenlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarife içinde 1.000 Dakika her yöne kullanım hakkı ve 8 GB internet kullanım hakkı bulunuyor. Süper fırsat 8 GB tarifesi ise yıllık aboneler için ayda sadece 50 TL.

Gençlere Özel Turkcell Faturalı Tarifeler

Android Uygulama Gizleme 3
1. GNC Gamer Ben Tarifesi

GNC Gamer Ben adıyla sunulan Turkcell faturalı tarifede, “oyunsuz yapamam!” diyen gençler için 5 GB normal internet ve buna ek +7 GB oyunlarda geçerli olacak internet kullanım hakkı sunuluyor. Aynı zamanda gençler telefonda bol bol konuşabilsin diye, 1.000 Dakika her yöne konuşma hakkı da bu tarifede aylık sadece 47 TL’den sunuluyor.

2. GNC Fırsat 13 Tarifesi

Turkcell’in 26 yaş altındaki gençlere özel GNC avantajları bitmiyor! Turkcell faturalı tarifeler arasında yer alan GNC Fırsat 13; sadece 53 TL olan fiyatıyla her yöne 1.000 Dakika konuşma hakkı, 10 GB internet kullanım hakkı ve 3 GB ek olarak sosyal medyada geçerli internet hakkı veriyor.

Platinum Turkcell Faturalı Tarifeler

1. Platinum 25 Tarifesi

Turkcell faturalı tarifeler arasında en sık tercih edilenlerden Platinum 25, adından da anlaşılacağı üzere sadece Platinum müşterilerine sunuluyor. Bu tarife sayesinde hat sahipleri ayda sadece 85 TL karşılığında 1.500 Dakika her yöne konuşma hakkı ve 25 GB internet kullanım hakkı elde ediyorlar.

2. Platinum Plus 15 Tarifesi

Listenin son sırasında yer alan Platinum Plus 15 de aynı şekilde Turkcell Platinum müşterilerine özel olarak sunuluyor. 110 TL fiyatıyla bu listedeki en yüksek fiyata sahip tarifede; 2.000 Dakika her yöne konuşma hakkı ve bunun yanı sıra Turkcell’lilerle sınırsız konuşma hakkı veriliyor. Aynı zamanda 15 GB internet kullanım hakkıyla da hat sahipleri için harika bir tarife içeriği sunuluyor.

Turkcell en ucuz faturalı tarifeleri listeledik. Fiyat ve tarifeler yenilendikçe güncellenmeye devam edilecektir. Bunun yanı sıra şu haberimiz de dikkatinizi çekebilir;
iPhone 14 Fiyatı ile Şaşırttı! iPhone 14 Fiyatı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!