Ülkenin Kripto Para Konusunda Açıklamaları Bakan Nebati’den

Ülkenin Kripto Para Konusunda Açıklamaları Bakan Nebati'den
Ülkenin Kripto Para Konusunda Açıklamaları Bakan Nebati'den
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde yasal olmayan kripto para konusunda net bir bilgi sahibi olmayan ve kripto para kullanıcılarının aklında olan soruların cevabı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin kripto para çeşitleri arasında yer alan Binance’nin kurucu başkanı Chanpeng Zhao ile yaptığı görüşmeler sonucu netlik kazanıyor.

Hükümetten Kripto Para Atılımı Var

2000 li yıllardan bu yana pek çok ülkede kullanıma açılan kripto para konusunda atılımlar yapmaya karar veren hükümet bu alanda yasal atılımlar yapılabileceğinin müjdesini verdi. Hükümeti temsilen video konferans yoluyla gerçekleştirilen toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katılım gösterdi.

Toplumda görüşmenin içeriği hakkında detaylı açıklamaların daha sonra paylaşılacağı, görüşmenin olumlu geçtiği yönünde bir algı oluştu. 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen video konferans toplantısını Bakan sosyal hesaplarından paylaşırken detaylar hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Değerlendirmeler blok zincir eko sistemi ve kripto paralar konusunda olunca yatırım aracı olarak kripto para kullanıcılarına umut olan görüşmenin detayları bekleniyor. Geç kalınmış olsa bile bu atılımlar umut verici olarak değerlendiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!