Ümit Özdağ’dan Suikast Açıklaması!

Umit Ozdag
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümit Özdağ, konuk olduğu bir televizyon programında kendisine yönelik olarak suikast ihbarı bilgisinin iki farklı kaynaktan geldiğini ifade etti. Kendisine ulaşan bu bilgiyi Milli İstihbarat Teşkilatı müsteşarına geçtiğimiz ay resmi bir yazı ile parti kanalından yolladığını belirten Özdağ, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başlıklar

Ümit Özdağ’dan Çarpıcı Açıklamalar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün gece konuk olduğu bir televizyon programında kendisine yönelik suikast düzenlemesine ilişkin olarak bilgilere ulaştığını ve bu bilgileri MİT ile paylaştığını belirtti. Kendisine yönelik suikast ihbarı bilgisinin iki değişik kanaldan ulaştığını söyleyen Ümit Özdağ, kendisinin de bu bilgileri resmi bir yazı ile parti kanalından Milli İstihbarat Teşkilatı müsteşarına geçen ay gönderdiğini kaydetti. Devlet içerisinden yapılan bir çalışma ile kendisine karşı bir suikast düzenleneceği bilgisinin tarafına ulaştığını belirten Özdağ, ayrıntıları Zafer Partisi genel sekreterinin imzalı mektubu ile gönderdiklerini söyledi. Ümit Özdağ, bu şekilde konunun devlet kayıtlarına girmesini sağladıklarını ifade etti.

Zafer partisi

9 Şüpheli Yakalandı

Açıklamalarına devam eden Özdağ, 10 gün önce Milli İstihbarat Teşkilatı’nın söz konusu mektubu savcılığa ilettiğini öğrendiklerini ifade ederek, savcılığın da bir tahkikat için polise ilettiğini ve Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik şubesi biriminin partinin genel sekreterini ifade için çağırdığını paylaştı. Genel sekreterin kendisine sorduğunu ve kendisinin de Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ifade vermemesi gerektiğini, ifadeyi doğrudan savcıya vermesi gerektiğini söylediğini belirten Özdağ, avukatlarla konuştuktan sonra genel sekreterin ifadeyi savcılığa vereceğini söyledi.

“Mektup hedefine ulaştı ve suikast önlendi”

Mektubun Milli İstihbarat Teşkilatı’na iletildikten sonra gerçekleştirilen operasyonda bir terör örgütünün 9 elemanın ele geçirildiği bilgisini veren Özdağ, iki elemanına da yol verildiği bilgisinin kendilerine ulaştığını söyledi. Yol verilen söz konusu iki elemanın kendisine suikast düzenleyecek elemanlar olduğunu belirten Özdağ, Milli İstihbarat Teşkilatı’na yazdıkları mektubun hedefine ulaştığını vurguladı. Böylelikle suikast eyleminin engellendiğini belirten Özdağ, bunu kimlerin organize ettiğini isim isim bildiğini söyledi. Ölümü göze almadan Türkiye’nin milli güvenliği için siyaset yapılamayacağını vurgulayan Özdağ, bunun için her şeyi göze almak gerektiğini belirtti. Televizyon programında Özdağ ayrıca, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na yaptığı çağrıyı da tekrarladı ve bir dönem Türkiye’de yaşanan terör olaylarına ilişkin tüm bildiklerini açıklamasını söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!