VGM Sözleşmeli 204 Personel Alıyor

VGM Sözleşmeli 204 Personel Alıyor
VGM Sözleşmeli 204 Personel Alıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devlet kurumları arasında bulunan VGM sözleşmeli 204 personel alıyor. 18 Temmuz 2022 de başlayan başvurular 29 Temmuz tarihine kadar yapılabiliyor. Müdürlüğün belirlediği alım şartlarını taşıyan kişiler başvurularını online olarak gerçekleştirebiliyor.

Başlıklar

Güvenlik Görevlisi ve Koruma Alımı Yapıyor

VGM veya açılımıyla Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan alım toplamda 204 personelden oluşuyor. Adayların başvurabilecekleri pozisyonlar ise güvenlik görevlisi, koruma, şoför ve temizlik görevlisi pozisyonları oluyor. KPSS B puanına göre yapılan alımlara başvurmak isteyen kişiler e-devlet sitesini kullanarak başvurularını tamamlayabiliyor.

VGM Personel Alım Genel Şartları

VGM tarafından yapılan sözleşmeli personel alımında temizlik görevlisi için 61, şoför için 36, güvenlik görevlisi ve koruma içinse 107 kişilik kontenjan bulunuyor. Bu kontenjanlara yerleşmek isteyen adayların genel şartları taşımaları gerekiyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün alımlar için adaylara sunduğu genel şartlardan bazıları şunlar oluyor; güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, KPSS B 2020 puanına sahip olmak, kurumlarda sözleşmeli olarak çalışmamak ve görevini yapmaya engel durumu bulunmamak oluyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!