Vivo Y02s Uygun Fiyatı ile Tanıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefonların fiyatlarında yaşanan artışlar dolayısıyla kullanıcılar alternatif özellikleri karşılayabilen ve daha uygun fiyatlı telefon arayışına girmişlerdir. Bu noktada öne çıkan Vivo markası daha uygun fiyatları ile kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Uygun fiyatları yanında kullanıcılara rahat kullanım ve kaliteli özellik imkânı sunmaktadır. Uygun fiyatları ve özellikleri için tercih edilen Vivo Y02s uygun fiyatlı ürününü kullanıcılarına sunmuştur.

Başlıklar

Vivo Y02s Özellikleri Nelerdir?

İçeriğinde yeni üretilen MediaTek’in Helio P35 yonga seti kullanılmıştır. Kullanıcılarına rahat kullanım imkânı vermek için 6,51 inç büyüklüğe sahiptir. Orta seviyede bir ürün olduğu için kamera özellikleri pahalı telefonların altında kalsa da kullanıcılara 5 megapiksel ön kamera sunulmuştur. Arka kamerası ise 8 megapiksellik tek bir kameraya sahiptir. Bu şekilde kullanıcıların anılarını ölümsüzleştirmeleri sağlanacaktır. 2 kamera görüntüsü tasarım açısından kullanıcıların tarzlarına hitap edebilmek adına eklenmiştir.

Vivo Y02s kullanıcılara Android 12 işletim sistemi ile ulaştırılmaktadır. HD+ çözünürlüğe sahip LCD ekranı bulunmaktadır. Ayrıca kullanıcıların zevklerine hitap edebilmek adına siyah ve mavi renklerde piyasaya sürülecektir.

Vivo Y02s Fiyatı Ne Kadardır?

Vivo markası kullanıcılara uygun fiyatlı ve kaliteli akıllı telefon kullanabilme imkânı sunmaktadır. Yeni modeli için de uygun fiyatlarda olması beklenmektedir. Ancak Vivo Y02s fiyatı için bir açıklama yapılmamıştır. Yurt dışı fiyatı 116 dolar olarak belirlenen telefonun Türkiye içerisinde diğer alternatifleri gibi fiyatlarda satışa sunulması beklenmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!