WhatsApp’ta Yeni Dönem! Silinen Mesajlar Geri Gelebilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın birçok yerinde tercih edilen WhatsApp yeni bir özellik ürerinde çalışmaya başladı. WhatsApp uygulamasında kullanıcılar tarafından en çok istenen özellik mesajların geri yüklenmesi özelliğiydi. Özellikle bir kez görüntülenip silinen mesajlarda ekran görüntüsü alınmasını yasaklayan özelliğinden sonra kullanıcılar tarafından en çok istenen özellik olan silinen mesajların da kurtarılması için düzenlemeler yapılmaya başlandı.

Başlıklar

WhatsApp Silinen Mesajların Kurtarılma Dönemi Yeni Sürüm ile Başladı

Google Play Store içerisinde bulunan Whats-App uygulamasında 2.22.18.13 sürümü için, özellikle yanlışlıkla silinen mesajların geri yüklenmesi adına bir geri alma özelliğinin ekleneceği bilinmekte. Yanlışlıkla silinen bir mesajın hemen altında geri al butonu bulunacak. Bu sayede mesajın geri yüklenmesi sağlanacak. Ancak geri yükleme işlemi için kullanıcılara çok kısa bir süre tanınacaktır.

Yeni sürümde yer alacak olan WhatsApp silinen mesajlarının kurtarılması özelliği için ne kadar bir sürede kurtarılma işlemi yapılacağı hakkında bir açıklama yapılmamıştır. Ancak kullanıcıların rahat bir şekilde kullanabilmesi için sürenin bir dakikadan uzun olması beklenmemektedir.

Yalnızca yanlışlıkla Silinen Mesajların Kurtarılmasına İmkân Verilmesi

WhatsApp silinen mesajlar geri gelebilecek özelliğini sadece yanlışlıkla ve anında kurtarma imkânı tanıyacaktır. Bu noktada daha önceden silinen mesajların kurtarılması mümkün olmayacaktır. Kullanıcıların konuşma esansında yanlışlıkla sildiği mesajların verilen süre zarfı içerisinde geri yüklenme imkânı olacaktır. Whats-App üzerinde yeni sürümde tanınacak olan bu özellik için verilen kısa sürenin ilerleyen sürümlerde arttırılması mümkündür.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!