Windows 11 Uyarısı. Bu Güncellemeyi Yüklemeyin..!

windows 11 uyarisi bu guncellemeyi yuklemeyin HeK1xnDg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
 

 

Windows 11’in her yeni güncellemesinde farklı bir yanılgı görülmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Microsoft tarafından yayınlanan bir güncelleme, evrakların transfer suratını epey yavaşlattı. Yazılım devinden bu yanılgıyı kabul eden ve kullanıcı şikayetlerinin haklı bulan bir açıklama geldi.

Başlıklar

Windows 11 güncellemesi evrak transferinde yavaşlamaya sebep oldu.

Microsoft’un büyük umutlarla duyurduğu sürüm, kullanıcılara hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Şirket tarafından paylaşılan KB5017389 güncellemesinde önemli derecede kritik kusurlar olduğu tespit edildi. Kullanıcılar, evrak transfer suratının epeyce düştüğünü ifade etti.

Windows 11in Android uygulama destegi daha fazla kullaniciya ulasiyor 1

Microsoft’un doğruladığı son yazılım sorunu, kullanıcıların dosya transfer hızını olumsuz etkiledi. Şirketin açıklamasına nazaran, ilgili güncellemedeki 22H2 sürümünde büyük belgeler için SMB okuma performansı yavaşladı.

Microsoft’tan Windows 11 Açıklaması

Microsoft forum yöneticisi Ned Pyle tarafından paylaşılan açıklamada, “Daha büyük evrakları uzak bir bilgisayardan Windows 11 bilgisayarına veya yerel sürücüdeki belgeleri kopyalarken 22H2’de bir performans düşüşü yaşandığını gördük” ifadeleri kullanıldı.

Sorun için kesin bir tahlil sunamayan Microsoft forum yöneticisi Pyle, yaşanan bu sorunun geçici bir çözümü olduğunu da belirterek şu ifadeleri kullandı.

”Bu sorunun tesirini azaltmak için önbellek yöneticisi kullanmayan evrak kopyalama araçlarını tercih edebilirsiniz.”

windows 10 hizlandirma rehberi on pratik yontemi 11

Şirket meseleye ait çalışmalarını sürdürdüğünü ve en kısa zamanda yeni bir güncellemeyle bu yanılgıyı gidereceğini söyledi. 2021 yılında duyurulan yazılımın günümüzdeki pazar hissesi yüzde 20 civarında seyrediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!