Xbox Game Pass Aile Planı Duyuruldu! Neler Sunuyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microsoft’un yeni Aile ve Arkadaşlar planı sayesinde Xbox Game Pass Aile abonelikleri, hesap sahibine ek olarak dört kişi tarafından da kullanılabilir. Ultimate abonelikleri için PC üzerinden veya bulutta oynamak gerekli oluyor. Ayrıca, tüm EA Play ve Xbox Live Gold kataloğuna erişim de artık sağlanıyor.

Yeni plan şu anda İrlanda’da resmi olarak sunuluyor vehesaplarını ayda 21,99 € karşılığında paylaşmasına izin veriyor. Unutulmaması gereken bir şey, mevcut Game Pass Ultimate abonelik fiyatı aylık olarak 12,99 euro. Türkiye fiyatları da bu fiyatlar göz önünde bulundurularak belirleniyor. Fiyatlar hem konsollar hem de PC’ler için geçerli oluyor.

Başlıklar

Xbox Game Pass Aile Planı Özellikleri

Xbox Game Pass yeni abonelik katmanı, kullanıcıların Game Pass Ultimate’a bazı sınırlamalarla birlikte tek bir hesaptan erişmesine olanak tanır. Microsoft, paylaşılan profil hesaplarının aynı ülkede bulunmasını şart olarak koştu.

Game Pass Arkadaşlar ve Aile planı  da sınırlı bir süre için mevcuttur. Bu, Ultimate’ın tüm özelliklerine 18 gün, 12 gün veya 6 gün boyunca erişebileceğiniz anlamına gelir.

Türkiye’de Game Pass Ücretleri

Türkiye’de Game Pass 29,99 TL’ye, Ultimate ise 44,99 TL’ye satılıyor. Belirlenmiş olan bu fiyatlar hem konsollar için hem de PC kullanıcıları için geçerli olmakta. Game Pass Friends & Family fiyatlandırması 150 TL’nin altında ücretlendirmeye neden olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!