Zeytinli Rock Festivali Nedir, Neden İptal Oldu?

zeytinli rock
zeytinli rock
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17, 18, 19, 20 ve 21 Ağustos’ta Balıkesir Burhaniye’de 70 sanatçının sahnede olacağı 2022 Zeytinli Rock Festivali iptal edildi. 2022 Zeytinli Festivali Burhaniye Kaymakamlığı tarafından yasaklandı. Sosyal medya ağlarında hızlı bir şekilde yayılmış olan bu haberin ardından pek çok kişi Zeytinli Rock Festivali nedir, neden iptal oldu gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Başlıklar

Zeytinli Rock Festivali Nedir?

Zeytinli Festivali, yıllardır Türk rock müziğinin en sevilen sanatçılarını ve rock hayranlarını bir araya getirdi. Zeytinli Festivali, Türkiye’deki diğer müzik festivallerini etkiledi ve Türkiye’de kamp festivali kültürünün yerleşmesine de yardımcı oldu. Balıkesir Zeytinli Festivali, yerel müzik dinlemeyi sevenler için mutlaka görülmesi gereken festivallerden biri olma özelliği taşıyor.

Tüm bunların ardından 17-21 Ağustos tarihinde yapılması planlanan festivalin iptal kararı dün açıklandı.

Zeytinli Festivali Neden İptal Oldu?

Zeytinli Rock Festivali neden iptal oldu sorusuna gelince; Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş’in imzasını taşıyan yasaklama kararı, “Halktan gelen yoğun şikayet ve talepler göz önüne alındığında, bu durum kamu güvenliği ve sağlığı, toplum huzuru ve çevrenin korunması açısından uygun görülmemektedir. ” dedi.

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş,  Milyon Prodüksiyon Organizasyon firmasının etkinliğe ev sahipliği yapmak için yaptığı başvuruya halkın talepleri ve yakınmaları çerçevesinde çevrenin ve toplumun güvenliği adına uygun görülmemiştir şeklinde açıklama yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!