Bazı OPPO Modellerinden Şarj Aleti Çıkmayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oppo, Avrupa’da bir etkinlikte kullanıcıları üzen bir mesaj yayınladı. Şirket önümüzdeki yıl da geçerli olmak üzere bazı modelleri şarj aleti olmadan satacağını duyurdu.

Apple’ın 2020’de şarj cihazlarının iPhone ambalajını bırakma kararı, teknoloji evreninde yeni bir trend başlattı. Apple’ın ardından bu durumu desteklemeyen Samsung dâhil tüm telefon üreticileri artık telefon kutularına şarj cihazı koymuyor.

Maalesef günümüzde hareketin içinde olmayan birkaç şirketten biri olan Oppo, müşterilerini üzen bu duyuruyu tüm kullanıcılar ile paylaştı. Şirket, Reno 8 serisinin Avrupa’da düzenlediği bir etkinlikte yapmış olduğu açıklamada, önümüzdeki yıl çıkacak olan farklı yeni modellerin bir kısmının şarjlı satılmayacağını duyurdu.

Önümüzdeki Yıl Oppo Şarj Aleti Olmayacak

Oppo’nun Uluslararası Satış ve Servis Başkan Yardımcısı Billy Zhang, lansman etkinliğinde; “Önümüzdeki yıldan itibaren geçerli olmak üzere birkaç telefon modelimizden artık şarj aletlerini çıkaracağız.” İfadesini kullandı.

Bu arada Zhang, planın bir parçası olarak hangi cep telefonu şarj cihazlarının kutudan çıkarılacağını açıklamadı.

Zhang, hızlı şarj teknolojisine sahip olduğu sürece SuperVOOC şarj cihazını kutudan çıkarmayı düşündüğünü belirten bir açıklama yaptı. Zhang’ın bu modelle ilgili açıklaması şu şekilde: Tüm tüketicilerin SuperVOOC modeline erişim sağlayabilmesi pek mümkün bir durum olmuyor. Bu nedenle kutuda tutmak gerekiyor. Ancak, işimiz büyüdükçe, kullanıcıların şarj cihazını satın alabilmeleri ve yükseltme sonrasında kullanım sağlayabilmeleri için şarj cihazını kutudan çıkararak kullanıcıları mağazalarımıza getirmeyi düşünüyoruz. “

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!